Vloeren

Voor harde en zachte vloeren bent u bij De Woonwulp aan het juiste adres. Bij ons vindt u onder andere laminaat, tapijt, pvc en vinyl.

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het is dan ook belangrijk om een goede keuze te maken. We adviseren u graag over de vloer die bij uw wensen past.

Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk Vloeren

Vloeren op categorie

PVC Vloeren

PVC vloeren worden meer en meer toegepast in woningen. Dit komt omdat PVC vloeren enorm sterk zijn en heel makkelijk in onderhoud, maar ook kras- en slijtvast zijn.

Deze vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes van badkamer tot woonkamer. PVC vloeren zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoorruimtes en worden al jaren toegepast in intensief belopen ruimtes. Denk hierbij aan scholen, restaurants, winkels en natuurlijk woonruimtes. 

PVC vloeren zijn er in heel veel soorten, motieven en structuren. Door de ontwikkelingen zijn de PVC vloeren bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Een PVC vloer is zeer geschikt voor de doorlaatbaarheid van vloerverwarming en vloerkoeling.

De belangrijkste voordelen van PVC: 

- Hoge slijtvastheid
- Duurzaam
- Makkelijk in onderhoud
- Vochtbestendig 
- Verkrijgbaar zowel in stroken als tegels
- Goed te gebruiken met vloerverwarming

Bij De Woonwulp vindt u PVC vloeren van o.a. Moduleo, Quickstep, Montinique, Belakos. Kom gerust langs de winkel om de mogelijkheden te bekijken en u te laten informeren.

Vinyl

Vinyl vloeren zijn sterke kunststof vloeren, gemakkelijk in onderhoud, comfortabel en duurzaam. Daarnaast bestand tegen water door de sterke top- en beschermlaag.

Verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en ook mogelijk in hout – en tegelprints. Liever de uitstraling van een visgraat vloer? Ook dit is verkrijgbaar in vinyl.

Kom gerust langs de winkel om de mogelijkheden te bekijken en u te laten informeren

Laminaat

Een laminaat vloer is een mooie en praktische vloer, die gemakkelijk te onderhouden is. Het is leverbaar in mooie houtdessins en in brede en smalle planken, met en zonder V-groef.

Het leggen is mogelijk door middel van een clicksysteem. Tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

De belangrijkste voordelen van laminaat:

- Vochtbestendig voor natte ruimtes
- Makkelijk in onderhoud
- Eenvoudig zelf te leggen

Tapijt

Tapijt in een ruimte zorgt voor een comfortabel en behaaglijk gevoel en straalt daarnaast warmte en sfeer uit.

Omdat het tapijt stroef is neemt het risico op uitglijden af. Bij de Woonwulp hebben we een ruime keuze aan tapijten.

Trapbekleding

Voor het bekleden van uw trap zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de trap met sterk tapijt te bekleden of met onderhoudsvriendelijk pvc.

De trap bekleden met pvc wordt veelal in nieuwbouw woningen toegepast. In vergelijking met pvc is tapijt warmer en zachter. Ook heeft tapijt een betere demping. Met tapijt is het ook mogelijk om de onderkant en zijkanten te stofferen. Dit is met pvc helaas niet mogelijk.

In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan mogelijkheden. Kom voor meer informatie en advies langs in onze winkel.

Onze merken